Zajedno: Država bez parlamenta nije država

Izvor: Beta, 27.Jun.2022, 22:24

Zajedno: Država bez parlamenta nije država

 Na inicijativu stranke "Zajedno" večeras je održan sastanak opozicije sa ciljem zajedničke koordinacije i hitnog pronalaženja rešenja za institucionalnu krizu u koju je državu "doveo režim tromesečnim gaženjem izborne volje gradjana".U saopštenju je navedeno da Srbija mora imati narodnu skupštinu jer, kako je ocenjeno "država bez parlamenta nije država"."Srbija se nalazi pred izazovima koji se ne mogu rešavati bez najvažnije političke institucije. Dogovreno je da se izvrši dodatni pritisak na uzurpatore vlasti i institucija, i da se učini sve da se izborni proces što pre okonča u skladu sa zakonom", saopštili su organizatori sastanka.Navedeno je da će o daljim koracima i zajedničkim akcijama razgovarati sa svim parlamentarnim opozicionim organizacijama o čemu će uskoro obavestiti javnost.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zajedno:Dogovoreno da se vrši pritisak radi okončanja izbornog procesa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2022, 00:05

Na večerašnjem sastanku dela opozicije, koji je održan na inicijativu "ZAJEDNO!", dogovoreno je da se izvrši dodatni pritisak na, kako navode u ovoj organizaciji, "uzurpatore vlasti i institucija" i da se učini sve da se izborni proces okonča u skladu sa zakonom...U saopštenju "ZAJEDNO!" navodi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.