Zajednička žurka niških maturanata u utorak

Izvor: Megafon.co, 29.Maj.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednička žurka niških maturanata u utorak

Gradska opština Medijana u utorak, 30. maja, organizuje veliku “Medijana matura party”, druženje malih i velikih maturanata.
Maturanti osnovnih i srednjih škola izneli su svoje želje i ideje i tako pomogli u organizaciji.
“Mi smo ih pažljivo saslušali i potrudili se da im ispunimo sve što je moglo da se ispuni. Njih pozivamo da dođu, ponesu dobro raspoloženje i ludo se provedu”, kaže predsednik GO Medijana Milan Krstić.
Žurka počinje okupljanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << maturanata 30. maja  u 19.30 na Trgu kralja Milana, gde će dobiti svetleće narukvice, balone i pištaljke.
U 20 sati svi će krenuti Voždovom ulicom do Crvenog pevca, levo ulicom Vojvode Mišića do Bulevara Nemanjića i parka Sveti Sava, odnosno do kružnog toka sa Sremskom ulicom, gde će ući u park i nastaviti druženje uz DJ Marka Španca i DJ Džerija. U ponoć, prema želji maturanata, nastupiće trubači.
 

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra Matura parti Medijana

Izvor: JUGpress.com, 29.Maj.2017

NIŠ..Gradska opština Medijana sutra organizuje veliku Medijana matura party, druženje malih i velikih maturanata...Gradska opština Medijana odlučila je da za sve mlade ljude koji su na pragu novog poglavlja svog života-upisa u srednju školu, odnosno na fakultet- priredi nezaboravno druženje....

Nastavak na JUGpress.com...

Velika Medijana matura žurka 30. maja 2017.

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Maj.2017

Gradska opština Medijana sutra 30. maja 2017.godine, organizuje veliku Medijana matura žurku, druženje malih i velikih maturanata...Gradska opština Medijana odlučila je da za sve mlade ljude koji su na pragu novog poglavlja svog života-upisa u srednju školu, odnosno na fakultet- priredi nezaboravno...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.