Zaglavili zatvor jer su otkazali koncert Metalike

Izvor: Blic, 08.Nov.2011, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaglavili zatvor jer su otkazali koncert Metalike

Organizatori koncerta Metalike u Indiji su poslati na odsluženje dvonedeljne zatvorske kazne pošto je spektakl otkazan.

Lokalni sud u Gugraonu u Indiji je sa 14 dana zatvora kaznio četvoricu organizatora koncerta Metalike zbog prevare.

Raješ Kumar generalni menadžer kompanije "DNA Entertainment Networks" koja je trebalo da dovede Metaliku, kao i njegove kolege Umeš Činara, Ašok Sing i Savio Faleiro su uhapšeni 28. oktobra zbog prevare sa ulaznicama za koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i poslati su u pritvor na oko šest dana.

Advokat optuženih će podneti zahtev za kauciju. Prošlog petka kada je koncert bio zakazan, publika je došla ne znajući da se njihovi idoli neće pojaviti, a pošto su shvatili da od Metalike neće biti ništa, posetioci su skočili na scenu i počeli da bacaju u publiku sve što im je došlo pod ruku. Novac od ulaznica još nije vraćen u potpunosti. Ipak, u kompaniji "DNA Entertainment Networks" obećavaju da će se ovaj propust ispraviti do kraja ove nedelje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaglavili zatvor jer su otkazali koncert Metalike

Izvor: medio.rs, 08.Nov.2011

Organizatori koncerta Metalike u Indiji su poslati na odsluženje dvonedeljne zatvorske kazne pošto je spektakl otkazan.

Nastavak na medio.rs...

U zatvor zbog Metalike

Izvor: S media, 09.Nov.2011, 10:40

Na zakazani koncert grupe Metalika sve je bilo po planu i programu i ništa nije nedostajalo osim članova grupe koji se nisu pojavili. Organizatori ove manifestacije koja nije uspela i koji se terete za prevaru publike poslati su na dvonedeljno odsluženje zatvorske kazne. ..Organizatori koncerta Metalike...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.