Zadnjica Pipe Midlton je lažna

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadnjica Pipe Midlton je lažna

Sećate se kada je na venčanju kraljevskog para zapravo najviše pažnje privlačila zadnjica Pipe Midlton? E pa, izgleda da nije prava.

Prevarila ceo svet lažnom zadnjicom: Pipa Midlton  

 

Naime, stručnjak za protokolarno ponašanje na društvenim događajima plemstva Stefan Bern otpužio je Pipu da je nosila “lažnu guzu” na venčanje svoje sestre i princa Vilijama pre tri godine.

 

- Naravno da je imala lažnu zadnjicu. To >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je optička iluzija. Znala je da će je gledati milijardu ljudi. Bio je to trenutak za pokazivanje - izjavio je Bern ranije ove nedelje na francuskoj televiziji.

 

Međutim, on nije želeo da komentariše o kakvoj se vrsti “poboljšanja” radi.

Pipina zadnjica gotovo je zasenila samo venčanje. Zahvaljujući svojoj guzi u haljini Aleksandra Mekvina ona je preko noći postala međunarodna zvezda, a zaluđeni obožavatelji fanovi pokretali su internet stranice posvećene njenoj pozadini.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.