Zabeležen zemljotres u Jadranu jačine 4,2 po Rihteru

Izvor: B92, 16.Apr.2021, 22:52

Zabeležen zemljotres u Jadranu jačine 4,2 po Rihteru

Večeras oko 21.20 u italijanskom delu Jadrana zabeležen je zemljotres jačine 4,2 po Rihteru.

Epicentar potresa bio je, kako je objavljeno na sajtu Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC), u moru, 91 kilometar severno od Peskare i 57 kilometara jugoistočno od San Benedeta del Tronta, navodi portal Indeks.

"Bilo je jako, ali kratko", napisao je na stranici EMSC-a jedan posetilac iz mesta Fermo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udaljenog 50 kilometara zapadno od epicentra zemljotresa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TLO NE MIRUJE NI VEČERAS: Jak zemljotres, epicentar u Jadranu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021

Zemljotres jačine 4,2 stepena po Rihteru zabeležen je večeras oko 21.20 u italijanskom delu Jadrana...Epicentar potresa bio je, kako je objavljeno na sajtu Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC), u moru, 91 kilometar severno od Peskare i 57 kilometara jugoistočno od San Benedeta del Tronta,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.