Izvor: N1 televizija, 05.Jan.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vikend u SAD "hladnije nego na Marsu"

"Ciklonska bomba", kako su meteorolozi nazvali ledenu oluju koja od početka godine klizi iz arktičkih tundri ka jugu, donela je severoistoku i istoku SAD neke od najnižih temperatura u istoriji. U Bostonu, kombinacija vetra i mraza stvorila je subjektivni osećaj da je temperatura minus 40. Ipak od danas, temperature bar nisu u padu.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Klizanje po kristalno bistrom ledu

Izvor: N1 televizija, 05.Jan.2018

"Ciklonska bomba", kako su meteorolozi nazvali ledenu oluju koja od početka godine klizi iz arktičkih tundri ka jugu, donela je Sjedinjenim Američkim Državama neke od najnižih temperatura u istoriji...Niske temperature zaledile su neke reke i jezera, a na društvenim mrežama pojavio se snimak porodice...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.