Za šta sve može da posluži balon – tri trika za svaki dan

Izvor: Megafon.co, 25.Jul.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za šta sve može da posluži balon – tri trika za svaki dan

Nikada niste pomislili da vam običan balon može olakšati svakodnevnicu? Verovali ili ne, može vam biti od pomoći u mnogim situacijama. A ovo su neke od njih:
Nestao vam je poklopac tegle? Iskoristite balon kao poklopac! Naduvajte balon i prislonite ga uz teglu. Dok ispuštate vazduh iz balona, postepeno ga i gurajte prema otvoru tegle. Imaćete pokolopac čvršći od folije!
Čaša vam se kliza po stolu, a nemate podmetač? Isecite mali deo balona sa strane za duvanje i navucite ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << na dno čaše. Čaša vam se sigurno neće više klizati.
Nemate crevo ili tuš na česmi? Iskoristite balone kao produžetke! Isecite mali deo balona sa njegove gornje strane. Zatim ga navucite na česmu. Vodu ćete na ovaj način lakše usmeriti u kom god pravcu želite.
Nekada vam i najmanje očigledne stvari mogu olakšati život, igrajte se i otkrivajte! Ova tri trika pogledajte u našem videu.

Novinar, kamera, montaža: Petra Naumović
Muzika: Ponies and Balloons – The Green Orbs

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.