Izvor: Nezavisne Novine, 01.Maj.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sanaciju i održavanje puteva 84.813 KM

PETROVO - Opština Petrovo će ove godine uložiti 84.813 KM za održavanje lokalnih ulica i puteva, izjavio je Jelenko Đuranović, stručni saradnik za infrastukturu u opštini Petrovo.

On je precizirao da će za tekuće održavanje biti izdvojeno 29.990, a za investiciono održavanje 54.823 KM.

Đuranović kaže da će ova sredstva biti uložena u nasipanje kamenog materijala na makadamskim putevima, čišćenje odvodnih kanala i sanaciju dijela bankina.

Najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dio sredstava, 70.000 KM, biće obezbijeđen od naknada za korišćenje šuma na području opštine Petrovo za šta je saglasnost dalo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Za čišćenje odvodnih kanala u Petrovu 9.976 KM

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Maj.2015, 16:37

PETROVO - Opština Petrovo će 19.676 KM prikupljenih od vodnih naknada u 2015. i neutrošenih iz prošle godine uložiti u projekte koji će unaprijediti upravljanje vodama u ovoj lokalnoj zajednici, rečeno je u opštini...Najviše sredstava, 9.976 KM biće utrošeno u čišćenje odvodnih kanala radi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.