Za sada slab odziv u kampanji za mlade Izaberi...

Izvor: Blic, 16.Mar.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sada slab odziv u kampanji za mlade "Izaberi..."

Manje od dvadesetak ljudi okupilo se za sada na Trgu Republike gde nevladina organizacija Centar E8 i Unija srednjoškolaca Srbije organizuje kampanju "Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe".

Ideja kampanje bila je da podstaknu mlade da se više uključe u društveni život i da slobodnije izražavaju svoje želje i zahteve.

Svi govornici koji izađu danas na binu na Trgu biće snimljeni, a njihov govor će biti postavljen na interaktivni sajt izaberi.rs, dok će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostali korisnici njihove snimke moći da komentarišu, ocene ili dopune.

Tvorci kampanje planirali su da od njihvoih govora sastave listu želja mladih koju bi zatim pokušali da predstave predsedničkim kandidatima pre izbora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.