Za ranjenu kerušu zainteresovano 30 osoba

Izvor: S media, 20.Maj.2010, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ranjenu kerušu zainteresovano 30 osoba

Društvu za zaštitu životinja "Lunja" u Loznici javilo se do sada oko 30 osoba ozbiljno zainteresovanih da udome kerušu koju je nepoznata osoba ranila strelom, rečeno je danas agenciji Beta u tom društvu.

Ranjena keruša koja je prozvana Maza, biće usvojena tek kada lečenje bude završeno, a njen oporavak ne očekuje se pre kraja juna, do kada će kako kažu u društvu "Lunja", biti smeštena na sigurnom i pod nadzorom veterinara.

Zlostavljenu životinju pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su 12. maja u blizini prihvatilišta za pse u Loznici, aktivisti društva Danijela Vujanić i Mile Obradović.

Nakon što su obavestili veterinarsku inspekciju i policiju, kerušu su prevezli do Veterinarske stanice, gde su je veterinari operisali i izvadili strelu.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Lozničani se jagme da usvoje kerušu Mazu

Izvor: Glas javnosti, 21.Maj.2010, 07:11

LOZNICA - Društvu za zaštitu životinja "Lunja" u Loznici javilo se do sada oko trideset osoba ozbiljno zainteresovanih da udome kerušu koju je nepoznata osoba ranila strelom. Ranjena keruša, koja je prozvana Maza, biće usvojena tek kada lečenje bude završeno, a njen oporavak ne očekuje se pre...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.