Policijski sindikat traži da se mesar zbog dobročinstva zaposli u MUP-u

Izvor: Blic, 16.Feb.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski sindikat traži da se mesar zbog dobročinstva zaposli u MUP-u

Sindikat srpske policije (SSP) uputio je danas Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije zahtev da se Rafet Tiganj, koji je u Novom Pazaru pronašao i vlasniku vratio novčanik sa 7.000 evra, zaposli u tom ministarstvu. Rafet Tiganj

"Smatramo da Tiganj treba da dobije šansu i bude primljen u naše ministarstvo s obzirom da se za to školovao, da je stručan i da je svoju visoku moralnost primerno pokazao", navodi se u saopštenju SSP-a.

Dodaje se i da "pošteni i stručni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljudi treba da budu udarna pesnica policije u borbi protiv kriminala".

Kako je pisao "Blic", Rafet Tiganj iz Novog Pazara pronašao je novčanik u kojem je bilo 7.000 evra, dokumenta i kreditne kartice, koje je vratio vlasniku.

Tiganj je završio dva fakulteta, diplomirani je kriminalista i pravnik, ali je bezuspešno tražeći posao na mnogim mestima, prihvatio da radi u mesari s obzirom da mora da izdržava porodicu.

Povezane vesti: Mesar (koji je završio dva fakulteta) vratio penzioneru novčanik sa 7.000 evra

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesaru zbog dobročinstva posao u MUP-u

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2012

Sindikat srpske policije uputio je Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije zahtev da se Rafet Tiganj, koji je u Novom Pazaru pronašao i vlasniku vratio novčanik sa 7.000 evra, zaposli u tom ministarstvu..."Smatramo da Tiganj treba da dobije šansu i bude primljen u naše ministarstvo s obzirom da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Još jedan pošteni pronalazač u policiji

Izvor: Glas javnosti, 17.Feb.2012, 07:07

BEOGRAD - Sindikat srpske policije (SSP) uputio je Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije zahtev da se Rafet Tiganj, koji je u Novom Pazaru pronašao i vlasniku vratio novčanik sa 7.000 evra, zaposli u tom ministarstvu..."Smatramo da Tiganj treba da dobije šansu i bude primljen u naše ministarstvo...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.