Za opoziciju su građani samo marionete

Izvor: B92, 14.Jan.2020, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Za opoziciju su građani samo marionete"

Ministar za rad Zoran Đorđević komentarisao je saopštenje lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa na temu odnosa predsednika Vučića prema građanima.

"Optužbe licemernog Dragana Đilasa na račun predsednika Aleksandra Vučića zbog jasnog plana koji ima za oporavak Srbije, koju su on i njegovi politički partneri upropastili predstavlja potvrdu da za opoziciju građani nisu ništa drugo nego marionete koje im služe za postizanje ličnih ciljeva”, rekao je ministar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Đorđević je rekao da predsednik Vučić insistira na rešavanju pitanja ekonomskih migracija, lično zagovara politiku mira, insistira na otvaranju vrata strancima i prihvatanju migranata koji na putu do svoje krajnje destinacije privremeno borave u našoj zemlji, a čije patnje koje doživljavaju je naš narod na sličan način osetio u nekim ranijim vremenima.

“Oni koji su se nakrali na račun sirotinje, uzeli su ni manje ni više nego 619 miliona evra, koji su lažima i manipulacijom uspeli da srozaju Srbiju, unište sve što se uništiti moglo, koji znaju samo za mržnju, linč i laž, kojima ništa osim lične koristi nije važno, treba da ćute i da prihvate da Vučića ljudi jednostavno rečeno vole, vole ga zato što on brine o svom narodu, marljivo radi, i zato što se rezultati takvog rada vide”, rekao je Đorđević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.