Za jedno popodne kažnjeno čak 50 vozača

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 17:18

Za jedno popodne kažnjeno čak 50 vozača

Policija u Somboru je u subotu 27. februara od 16 časova do ponoći u lokalnoj akciji pojačane kontrole saobraćaja prekontrolisala 259 vozača.

Njih 50 kažnjeno je zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.

Iz saobraćaja je isključeno osmoro vozača, od kojih je sedmoro upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola, a jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštila je Policijska uprava u Somboru.

U prostorijama Policijske uprave troje vozača je zadržano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 12 sati - do istrežnjenja, dok je najviše vozača, njih 20, kažnjeno zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

"Apelujemo na vozače da budu odgovorni prema sebi i drugima, da poštuju ograničenje brzine, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i koriste sigurnosni pojas na nacin na koji je to predvideo proizvođač vozila. Takođe, apelujemo i na sve ostale učesnike u saobracaju da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju", poručila je somborska policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.