Izvor: Danas, 04.Avg.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dve godine izlazimo iz krize

Srbija će izaći iz krize za dve godine, ali ako se budemo ponašali kao ranije, bankrotiraćemo za šest meseci, imaćemo haos u prodavnicama, grčki, argentinski ili ukrajinski scenario“, izjavio je, gostujući na B92, premijer Aleksandar Vučić, i dodao da je ova vlast odlučila da zaustavi put Srbije ka bankrotstvu. Na konstataciju da je bivši ministar Lazar Krstić predlagao promene, koje se premijeru „nisu svidele“, ali su stigle procene Fiskalnog saveta koje ukazuju da su Krstićeve mere ipak neophodne, Vučić kaže: „Lazar je u pravu, ali je on hteo šok terapiju, a ja smatram da ljudi to ne mogu da prežive“.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ: Imaćemo normalnu zemlju za dve godine!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2014

- Mere će biti najbezbolnije moguće, a neće biti onakve kakve predlaže Fiskalni savet, iako oni imaju dobre procene - naglasio je Aleksandar Vučić ..Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras gostujući na televiziji B92 da Srbija ne sedi na dve stolice, već ide u Evropu, ali razmišljamo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Vučić: Srbija će izaći iz krize za dve godine

Izvor: GdeInvestirati.com, 04.Avg.2014

BEOGRAD - Srbija će izaći iz krize za dve godine, a zbog neodgovornosti iz prošlosti zemlja je sada na putu da za šest meseci bankrotira, kaže premijer Aleksandar Vučić. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.