Za decu igračke, knjige, slatkiši

Izvor: B92, 21.Maj.2014, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za decu igračke, knjige, slatkiši

Beograd -- Prijatelji dece Beograda i opštinska udruženja priključuju se akciji Prijatelja dece Srbije za prikupljanje pomoći deci evakuisanoj iz poplavljenih krajeva.

Iz ovog udruženja pozivaju sve građane - prijatelje dece i mladih da u okviru svojih mogućnosti pomognu deci postradalih područja u Srbiji u akciji prikupljanja igračaka, knjiga, i industrijski pakovanih slatkiša.

"Na osnovu obavljenih konsultacija, molimo da meke i plišane igračke ne donosite", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se u saopštenju i dodaje da će akcija trajati dokle god za njom bude bilo potrebe, a prikupljene stvari deliće se direktno deci u centrima za prihvat ugroženih u Beogradu i u porodicama gde su smeštena.

Prikupljena pomoć se može doneti u prostorije Prijatelja dece Srbije koje se nalaze u Osnovnoj Školi "Drinka Pavlović" u Kosovskoj ulici 19, ili u prostorije Prijatelja dece Beograda, Dečanska 1/4.

Pre dolaska potrebno je dogovoriti se o vremenu dostavljanja pomoći, a moguće je dobiti i druge potrebne informacije na telefone 011/334 31 35, 011/334 32 47 ili 064 491 48 36.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.