Za Radnu akciju“ 3.000 prijavljenih

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za "Radnu akciju“ 3.000 prijavljenih

Da ljudi u Srbiji žive u veoma teškim uslovima, bez krova nad glavom i zaposlenja, svedoči i popularnost humanitarnog rijaliti šoua “Radna akcija”. Do sada je na adresu "Prve" televizije stiglo 3.000 prijava za učešće u prvom serijalu ove emisije.

Organizatori kažu da se veliki broj sugrađana prijavio za učešće jer ovaj rijaliti vidi kao poslednju slamku spasa za rešavanje stambenih, zdravstvenih ili nekih drugih problema nastalih usled prirodnih nepogoda.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Prva epizoda “Radne akcije” emitovana je u decembru i bila je najgledanija emisija u tom terminu. Tada je ekipa ovog rijaliti programa pomogla porodici Milanović, koja je živela u trošnoj kućici.

Za pet dana, koje su Vesna, njeno troje dece i njen otac, proveli kod rodbine, majstori su renovirali kuću, izvršili sve potrebne popravke i opremili je novim nameštajem.

Za to vreme članovi porodice su živeli kod prijatelja ili rođaka, ali po povratku su bili oduševljeni izgledom svog novog doma.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.