Za Bastaća više nema mesta u politici

Izvor: RTS, 31.Okt.2019, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Za Bastaća više nema mesta u politici"

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da veruje u reči Lazara Lešnjaka, kuma predsednika Opštine Stari grad Marka Bastaća, koji je Bastaća optužio za nasilje i korupciju povezanu sa nelegalnom gradnjom.
Aleksandar Vučić je ocenio da, nakon izjave Lazara Lešnjaka o Marku Bastaću, za predsednika opštine Stari grad više nema mesta u politici.

Predsednik Srbije veruje da će nadležni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << organi reagovati.
"Suviše je ovo ozbiljna stvar da bi to bilo zataškano", rekao je Vučić gostujući na TV Pink, a izjavu Marka Bastaća da ne želi da ide na poligraf, jer nema poverenja da će rezultat biti tačan, prokomentarisao je kao najrečitiji dokaz Bastaćeve krivice.
Istakao je da svedočenje Lazara Lešnjaka pokazuje da je reč o i sistematskoj pljački, jer, kako je naveo, to priznaje čovek koji je u tome učestvovao. "On je čak i predstavljao listu Bastaća za ranije izbore", rekao je Vučić.
Predsednik je poručio da je spreman da ide na poligraf zbog, kako je naveo, izmišljene afere oko oružja.
Vučić je izjavio da je iz svega što se dešavalo u prethodnom periodu izvukao nekoliko zaključaka, i da tu vidi i svoju krivicu, jer je, kaže, kada su počeli protesti u decembru prošle godine, znao da iza toga stoje Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.