ZVEZDARA TEATAR: Počela prodaja ulaznica za NOVEMBAR!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Okt.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDARA TEATAR: Počela prodaja ulaznica za NOVEMBAR!

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo početak prodaje novembarskog repertoara.

Ovaj mesec obeležiće premijera predstave Gozba Filipa Vujoševića, u režiji Veljka Mićunovića, u kojoj igraju Nebojša Dugalić, Nataša Ninković, Olga Odanović, Tamara Krcunović, Slaven Došlo i Isidora Simjonović.  Predstava Pasivno pušenje je premijerno izvedena prošlog meseca, mediji su je proglasili hitom, a po reakcijama se vidi da se i publika slaže.

U goste nam dolaze:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />1. Festival BUNT, "The Beatles", dobrotvorni koncert za kupovinu violine Nemanji Beleju.

2. Rambo Amadeus će prirediti Veče glomazne poezije.

3. Beton mahala je posebna predstava koja je sa uspehom gostovala mnogo puta kod nas.

Foto: Promo

Nedavno smo produžili radno vreme biletarnice, radnim danima od 9-20 časova, subotom 11-15 i dva sata pre početka predstave, a nedeljom dva sata pre početka predstave. Takođe ulaznice možete rezervisati i preko aplikacija Viber i WhatsApp dodavanjem broja telefona  0666054200 među vaše kontakte.

Od subote 22.10. do kraja oktobra i tokom novembra poslednje dve subote u mesecu bićemo u TC Ušće. Na našem štandu možete kupiti ulaznice i raspitati se o predstavama.

Podsećamo vas i da ste u mogućnosti da ostvarite lične popuste prilikom onlajn kupovine škole i đaci, studenti, penzioneri i vlasnici Lajf plus kartica imaju popust od 30% na kupovinu ulaznica. Ostale pogodnosti, kao i način na koji ih možete ostvariti potražite na našem sajtu.



(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.