ZVEZDA GA NIJE HTELA: Kramarić dao osam golova na meču

Izvor: Kurir, 09.Okt.2013, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA GA NIJE HTELA: Kramarić dao osam golova na meču

Hrvatski fudbaler kojeg je Prosinečki hteo da dovede u Beograd, sada igra za Rijeku

Rekorder i golgeter koji nije mogao na Marakanu.

Andrej Kramarić, mladi hrvatski fudbaler, koga je bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki hteo da vidi na Marakani, ali nije bilo podrške uprave i navijača, sada igra za Rijeku i dao je osam golova na Kup utakmici protiv Zmaj Blata (11:0)

Kramarić je u prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << postigao "samo" tri pogotka, a u drugom još pet. Pored njega upisali su se još Alispahić sa dva i Brezovec sa jednim golom.

Pobeda Istrana ostaće upamćena po dva rekorda. To je najubedljiviji trijumf Rijeke još od raspada Jugoslavije i prvi put da igrač na jednom meču postigne osam golova.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ZVEZDA GA NIJE HTELA: Kramarić dao osam golova na meču

Izvor: Dzungla.org, 09.Okt.2013

Hrvatski fudbaler kojeg je Prosinečki hteo da dovede u Beograd, sada igra za Rijeku OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.