Izvor: Blic, 21.Dec.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽURKA I POKLONI Da li je ovo NAJSREĆNIJI RAZVOD ikada

Žurka povodom razvoda? Možda, ali u tim prilikama retko su obe strane na njoj.

A upravo to su uradili roditelji Sme Besere iz Kalifornije - napravili veliku žurku povodom ozvaničenja razvoda. Ona je bila toliko ponosna na njih da je na Tviteru objavila slike, a ideja o civilizovanom razvodu se toliko dopala korisnicima te društvene mreže da je post podeljen 53.000 puta i i ima više od 164.000 lajkova.

My parents' divorce became official today so they had a divorce >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << party pic.twitter.com/NLbJjsWp8b

Iako je razvod često povezan s depresijom i lošim odnosima između bivših partnera koji su se tokom deljenja stola i postelje toliko smučili jedan drugom da često očima ne mogu da se vide, a njihov odnos se pretvara u pravi rat zbog kojeg najviše pate njihova deca, ovaj par je pokazao da stvari ne moraju da budu takve i zajednički proslavio svoje nove početke. Žurka je održana na dan kada je razvod postao zvaničan.

Bili su toliko ponosni da su goste usmeravali na žurku s jasno obeleženim povodom.

Na zajedničkim fotografijama se čini da se par dobro zabavio u danu svog razvoda. Čak su za goste pripremili i suvenire.

A automobili su imali prikladne natpise, tek da se zna: “Upravo razveden”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.