ŽIVINICE: Muškarac pucao sebi u glavu na groblju!

Izvor: Kurir, 26.Dec.2013, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVINICE: Muškarac pucao sebi u glavu na groblju!

TUZLA - Suad Bojagić (38) iz Živinica izvršio je samoubistvo na Gradskom groblju pucajući sebi u glavu iz pištolja.

Njegovo beživotno telo pronašao je radnik koji radi na održavanju groblja, u sredu oko 13 sati.

Po izlasku policije i lekara Doma zdravlja Živinice, konstatovana je smrt. Telo Bojagića  je bilo ukočeno i pretpostavlja se da je samoubistvo izvršio i do 12 sati ranije.

- S. B. na telu, osim prostrelne rane, nije imao nikakve >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << druge spoljne fizičke povrede i ne postoji sumnja da se radi o krivičnom delu - saopšteno je iz PU Živinice.

Šta je Bojagića navelo da oduzme sebi život za sada nije poznato.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Živinice, a o slučaju je obavešten i kantonalni tužilac.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U BUDVI: Braća nožem mučili tetku zbog 30.000 evra!

Izvor: Kurir, 26.Dec.2013

Kada ih je pustila u kuću, V.A. je izvadio nož, dok ju je M.A. uhvatio za ruke. Od nje su zahtevali da im preda novac, što je ona i učinila. Policiji je kazala da je predala koverat sa oko 30 hiljada evra posle više uboda i udaraca nožem po glavi i telu..PODGORICA - Crnogorska policija saopštila...

Nastavak na Kurir...

NOVI PAZAR: Pretukao ženu pesnicama pa završio u pritvoru!

Izvor: Kurir, 27.Dec.2013, 13:57

NOVI PAZAR - Novopazarska policija uhapsila je A. S. (37) osumnjičenog za nasilje u porodici..."Osumnjičeni se tereti da je u sredu, oko 21 časa, u porodičnoj kući zadao više udaraca supruzi i time joj naneo lake telesne povrede", navedeno je u saopštenju policije...Njemu je određen pritvor do...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.