ZBOG UDARANJA KUZMANOVIĆA: Muntariju tri meča pauze

Izvor: Kurir, 23.Dec.2013, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG UDARANJA KUZMANOVIĆA: Muntariju tri meča pauze

Reprezentativac Gane će propustiti utakmice sa Atalantom i Veronom na San Siru, kao i meč sa Sasuolom u gostima

Fudbaler Milana Suli Muntari propustiće naredne tri utakmice u Seriji A zbog crvenog kartona u gradskom derbiju sa Interom.

Muntari je u porazu svog tima (0:1) dobio crveni karton u poslednjem minutu meča kada je odgurnuo srpskog igrača iz Intera Zdravka Kuzmanovića. Reprezentativac Gane će propustiti utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa Atalantom i Veronom na San Siru, kao i meč sa Sasuolom u gostima.

Muntari je nekadašnji igrač Intera, a igrao je i za Udineze, Portsmaut i Sanderlend.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VILŠER: Nisam smeo da pokažem srednji prst

Izvor: Kurir, 24.Dec.2013, 20:04

Ubuduće ću morati da trpim vređanje dece, napisao je fudbaler Arsenala..Vezni fudbaler Arsenala Džek Vilšer propustio je meč sa Čelsijem (0:0) u 17. kolu Premijer lige zbog suspenzije od dva meča usled nedoličnog ponašanja u duelu sa Mančester sitijem u prethodnom kolu...On je tada navijačima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.