ZASTOJ ZBOG SNEGA: Otežan saobraćaj preko prevoja Fruške gore (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASTOJ ZBOG SNEGA: Otežan saobraćaj preko prevoja Fruške gore (FOTO)

Svi oni koji kreću na put, u narednih nekoliko sati po preporuci vozača koji su već u koloni, trebalo bi da zaobiđu deo puta preko Iriškog venca IRIŠKI VENAC - Saobraćaj preko Iriškog venca odvija se otežano za sva motorna vozila, zbog snega koji pada. Kolona je duga nekoliko kilometara, i polako se kreće preko prevoja Fruške gore, kako kažu u zimskoj službi ''Bačka puta'', koja održava ovu deonicu, još uvek nema zabrane za teretna vozila. Kako su rekli za ''Novosti'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << naverovatnije je u toku današnjeg dana neće ni biti.Pročitajte još: RHMZ: Upozorenje na sneg na području Srbije- Sa dva kamiona čistimo i posipamo put da ne bi došlo do poledice. Saobraćaj se odvija usporeno, sa manjim zastojima, ali u toku par sati biće normalizovan - kaže Boško Cvetković, radnik ove zimske službe koja održava deonicu od Paragova, preko Iriškog venca do Mačkove raskrsnice u Irigu. Svi oni koji kreću na put, u narednih nekoliko sati po preporuci vozača koji su već u koloni, trebalo bi da zaobiđu ovaj deo puta, kako bi brže i lakše stigli do svoje odrednice.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Usporen saobraćaj preko Iriškog venca zbog snega

Izvor: Radio 021, 09.Dec.2017

Saobraćaj preko Iriškog venca odvija se otežano za sva motorna vozila, zbog snega koji pada...Kolona je duga nekoliko kilometara, i polako se kreće preko prevoja Fruške gore, kako kažu u zimskoj službi "Bačka puta", koja održava ovu deonicu, još uvek nema zabrane za teretna vozila..."Sa dva...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.