ZABRANJENA LJUBAV Mladen konacno osvojio Branku

Izvor: medio.rs, 15.Maj.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRANJENA LJUBAV Mladen konacno osvojio Branku

Zabranjena ljubav Branke i Mladena već nedeljama privlači pažnju svih.

Da li će ona pogaziti obećanje koje je dala svom ocu, i konačno pasti na šarm Vuletića, ono je što se svi pitaju.

Već se šuška da su njih dvoje imali seks u ostavi, iako je ona to demantovala.

Ipak, svi su primetili da se ona i Mladen ne odvajaju. Oni su stalno zajedno u dvorištu, po ćoškovima, sede jedno pored drugog.

Nedavno su u tajnosti razgovarali u dvorištu. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Branka se tada požalila Mladenu kako je cela situacija za nju veliki pristisak i ne može više da izdrži. Mladen joj je na to rekao da je njemu sve ovo smešno jer se oseća kao veliko dete. Takođe je još jednom zatražio od Branke da mu veruje i uveravao je da je sve što priča istina.

Delovalo je kao da je ona poverovala u njegove reči, i da definitivno ne može da se izbori sa svojim osećanjima prema njemu.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.