ZA SVU DECU! Gradonačelnik Šapić najavio: Od 1. septembra BESPLATNI vrtići

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 14:50

ZA SVU DECU! Gradonačelnik Šapić najavio: Od 1. septembra BESPLATNI vrtići

Šapić je objavio najvažniju informaciju za sve roditelje.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je da će od 1. septembra vrtići u Beogradu biti besplatni za svu decu.

Grad Beograd je obezbedio novac za svu predškolsku decu, koja će biti subvencionisana sa 100 odsto, nevezano od toga da li idu u državne ili privatne vrtiće, rekao je Šapić u intervjuu za portal Pink.

- Ta usluga strahovito mnogo košta, ali to ne znači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nije toga vredna - rekao je Šapić i istakao da je obezbeđen novac, bez obzira na to što je u poslednjih nekoliko godina gotovo dupliran broj dece, korisnika predškolskih usluga.

- Mi smo to najavili prošle godine kad smo spremali budžet, znači, to je nekih 5.500 dinara, to će od sada Grad Beograd sve nadoknađivati. To je možda i najvažnija informacija za sve roditelje. Značajno je i da će Beograd nastaviti da povećava svoje kapacitete gradnjom novih vrtića i ubacivanjem u sistem grada privatnih vrtića koji ispunjavaju te uslove - najavio je Šapić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šapić obećao besplatne vrtiće za svu beogradsku decu

Izvor: Danas, 16.Apr.2023

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je u intervjuu za Pink.rs da će od 1. septembra vrtići u Beogradu biti besplatni za svu decu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.