Izvor: Piplmetar.rs, 02.Avg.2023, 16:30

Wizz Air traži stjuardese i stjuarde u regionu

budući stjuard ili stjuardesa mora imati najmanje 18 godina, da zna da pliva, da može da dohvati visinu od 210 cm, da zna engleski – italijanski jezik je prednost, da živi ili je spreman ili spremna da se preseli na mesto koje je 90 minuta od budućeg radnog mesta, odnosno aerodroma gde bazira avion.

Wizzair je i dalje u potrazi za stjuardesama i stjuardima.  Aviokompanija prepoznatljiva po ljubicastim avionima i uniformama održaće po još jedan otvoreni dan – regrutaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kandidata u Beogradu 8. avgusta.
Kome je bliži Temišvar, može pokušati i tamo dva dana kasnije 10. avgusta
Wizzair ima otvorene dane i 17. avgusta u Skopju i dan kasnije u Sofiji.
Kandidati treba da ispunjavaju manje više standardne uslove za posao kabinskog osoblja: moraju imati navršenih najmanje 18 godina i bar srednju školu, da znaju da plivaju, da mogu – makar na vrhovima prstiju – dohvatiti visinu od 210 cm, da znaju engleski i da žive ili su spremni da se presele na mesto koje je 90 minuta od budućeg radnog mesta, odnosno aerodroma gde bazira avion.
Zainteresovani kandidati treba da imaju spreman CV na engleskom, kopiju pasoša kao i sliku u boji. Dodatne informacije, kao i link za prijave možete naći ovde ili na fejsbuk stranici aviokompanije
(Aero.rs/SI)


Video: Povratak u zlatno doba avijacije: Otkrivamo čari TWA hotela na najpoznatijem aerodromu u svetu

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Info

Video dana

Eur: % exchange.eur %> Usd: % exchange.usd %>

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.