Izvor: Mondo, 25.Nov.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp udario na Viber novom opcijom

Omiljeni likovi su jedan od aduta, kojima WhatsApp želi da se istakne.

WhatsApp je “preuzeo“ jednu od omiljenih Viber opcija krajem oktobra i uvrstio “stickers“ mogućnost na spisak svojih noviteta. Sad je vreme da se sličice dobro izreklamiraju i WhatsApp se udružio sa Disney kompanijom kako bi privukao što više korisnika i navikao ih da koriste “stikere“, kao što to čine na Viber platformi.

Pročitajte i ovo: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Gde će biti WhatsApp reklame i kako će izgledati

Prvi dostupan paket sličica je “Ralf razbija internet“, odnosno likovi iz novog hit animiranog filma, u kojem se pojavljuje ogroman broj drugih Disney likova iz mnogobrojnih ranijih animiranih filmova ovog čuvenog studija. Sličice su dostupne od 21. novembra za sve iOS i Android korisnike, dok za Windows Phone i ranije Windows telefone situacija nije baš najjasnija (ali se WhatsApp redovno ažurira na toj platformi i dlaje).

Uz ovo WhatsApp će sa Disney-em monetizovati upotrebu premijum sadržaja, kroz novonajavljeni WhatsApp Business Account, na kojem će korisnicima za novac biti ponuđeni novi TextSpeak servis, posebni emotikoni, slike i video.

Ralph Breaks the Internetstikeri za WhatsApp su dostupne za preuzimanje App Store i Google Play Store za nešto manje od dva dolara.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.