Izvor: Mondo, 26.Nov.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp: Dve značajne novine stigle do nas!

Ako koristite WhatsApp vreme je za još jednu nadogradnju!

Apple iOS korisnici već neko vreme imaju opciju ZVEZDICA u porukama, a ona se sad pojavila i na Android WhatsApp verziji. Zadržite poruku, kliknite piktogram zvezdice u zaglavlju aplikacije i označite je kao omiljenu. Kasnije zahvaljujući tome možete da pretražujete omiljene poruke i lakše ih izdvojite od svih ostalih.

Druga novina tiče se slanja poruka. Sad kad podelite neki veb link preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << WhatsApp aplikacije on će biti prikazan sa slikom, naslovom i kratkim opisom sadržaja koji se nalazi na linku.

Ovo će vam pomoći da brže vidite šta su vam kontakti poslali, da ignorišete sadržaj ili ga pročitate, ako vas zanima. Ovo je posebno pogodno za pripejd korisnike da troše manje kredita na Data saobraćaj, ako dobiju neki link koji ih ne zanima.

Poslednji dodatak vezan je samo za Android 6.0 korisnike, koji će imati mogućnost direktnog deljenja sadržaja iz WhatsApp-a na druge sajtove.

Sve ovo već je dostupno i u Srbiji!

Viber sve ovo ima već neko vreme, samo što je zvezdica zapravo srce, a sredinom novembra i Viber je dobio značajan UPDATE, o čemu smo pisali na linku.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.