Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Avg.2010, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Westerwelle: Nezavisnost i integritet Kosova su realnost

Ministar vanjskih  poslova Njemačke Guido Westerwelle  ponovio je danas u Prištini, nakon sastanka sa kosovskim čelnicim, da su nezavisnost i integritet Kosova realnost, te da je tu realnost potvrdilo i mišljenje Međunarodnog suda pravde. On je dodao da će se Njemačka angažirati  kako bi osigurala što više priznanja. “Odavde bih želio da ohrabrim sve one zemlje koje nisu priznale Kosovo da se ne brinu da će priznanjem nezavisnosti Kosova prouzročiti  presedan", ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vestervele: Nezavisnost Kosova je nepovratna

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2010

Ministar spoljnih poslova Nemačke Gido Vestervele izjavio u Prištini da su nezavisnost i teritorijalni integritet Kosova "nepovratni"

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.