Vulin vodi pregovore o Poglavlju 35

Izvor: B92, 20.Jan.2014, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin vodi pregovore o Poglavlju 35

Beograd -- Ministar bez portfelja Aleksandar Vulin biće šef delegacije za pregovore sa EU o Poglavlju 35, koje je posvećeno Kosovu.

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Platformu za učešće delegacije Srbije - Pregovaračke grupe za Poglavlje 35 na eksplanatornom i bilateralnom skriningu u Briselu i za šefa delegacije imenovala ministra bez portfelja Aleksandra Vulina.

Vlada Srbije je danas takođe usvojila Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za projekat rehabilitacije puteva i unapređenje bezbednosti saobraćaja između Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Vlada je usvojila i predlog zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu (projekat rehabilitacije puteva i unapređenje bezbednosti saobraćaja) između Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj.

Usvojen je i Predlog zakona o potvrđivanju finansijskog ugovora između Srbije i Evropske investicione banke "Rehabilitacija i bezbednost puteva“.

Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Republike Srbije i Mađarske o socijalnoj sigurnosti, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin vodi pregovore o Poglavlju 35

Izvor: Akter, 20.Jan.2014

Vlada Srbije usvojila je Platformu za učešće delegacije Srbije -Pregovaračke grupe za Poglavlje 35 na skriningu u Briselu

Nastavak na Akter...

Za obnovu puteva oko 300 miliona evra kredita

Izvor: Akter, 20.Jan.2014

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici predloge zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu za obnovu puteva i unapređenja bezbednosti, postignutog sa IBRD, Evropskom bankom za obnovu i razvoj i Evropskom investicionom bankom

Nastavak na Akter...

Skrining o poglavlju 35

Izvor: Studio B, 20.Jan.2014

U Briselu će danas biti održan skrining o poglavlju 35, koje je u pregovorima u pridruživanju Srbije Evropskoj uniji rezervisano za proces normalizacije odnosa Beograda i Prištine.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.