Vulin uputio telegram saučešća američkom kolegi

Izvor: B92, 19.Jan.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin uputio telegram saučešća američkom kolegi

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća vršiocu dužnosti ministra odbrane SAD Patriku M. Šanahanu.

Telegram saučešća je upućen povodom terorističkog napada u Siriji u kome su poginuli američki vojnici.

"Užasni napad koji se dogodio u Siriji u gradu Manbidžu, kada su poginuli američki vojnici, a veliki broj nedužnih građana povređen, podseća da terorizam predstavlja jednu od najvećih pretnji za sve slobodne ljude", naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Vulin u telegramu saučešća.

Vulin je naveo da "ovakvi događaji ;moraju osnažiti našu volju za suprotstavljanje svim pošastima koje terorizam nosi sa sobom".

"Molim Vas da u moje ime i u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije prenesete izraze iskrenog saučešća porodicama nastradalih", navodi se u telegramu saučešća.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.