Vulin sa oficirima iz diplomatskih misija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020, 15:33

Vulin sa oficirima iz diplomatskih misija

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je sa oficirima Vojnoobaveštajne agencije, koji će preuzeti dužnost izaslanika ili pomoćnika izaslanika odbrane u inostranstvu.

Oficire koji odlaze u diplomatsku misiju Vulin je upoznao sa osnovnim principima spoljne politike Srbije i težišnim zadacima u okviru bilateralne vojne saradnje sa državama u koje odlaze.

Spoljna politika Srbije, vojna neutralnost i naši nacionalni interesi okvir su za rad i angažovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vojnih izaslanika, rekao je Vulin oficirima čiji je zadatak i podrška diplomatskim naporima vrha Srbije, diplomatskih predstavnika i predsednika i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića u daljoj izgradnji i unapređenju međunarodnog ugleda Srbije i razvijanja saradnje sa državama u kojima će biti na dužnost.

Ministar je podsetio da je poseban zadatak i odgovornost naših vojnodiplomatskih predstavnika I dostojno predstavljanje države i Vojske Srbije, razvijanje svestrane i što bogatije vojne saradnje i promovisanje dostignuća odbrambene industrije Srbije.

Na sastanku u Starom generalštabu sa budućim izaslanicima i zamenicima izaslanika odbrane bio je i direktor Vojnoobaveštajne agencije Zoran Stojković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.