Vulin predvodi pregovore o poglavlju 35

Izvor: RTS, 20.Jan.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin predvodi pregovore o poglavlju 35

Za šefa delegacije za pregovore o poglavlju 35 na ksplanatornom i bilateralnom skriningu u Briselu, Vlada Srbije imenovala ministra bez portfelja Aleksandra Vulina.

Vlada Srbije usvojila je na sednici Platformu za učešće delegacije Srbije u pregovorima za Poglavlje 35 na eksplanatornom i bilateralnom skriningu u Briselu i za šefa delegacije imenovala ministra bez portfelja Aleksandra Vulina.

Na damanšnjoj sednici usvojen je i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << o zajmu za projekat rehabilitacije puteva i unapređenje bezbednosti saobraćaja između Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj.

Vlada je usvojila i predlog zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu (projekat rehabilitacije puteva i unapređenje bezbednosti saobraćaja) između Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj.

Usvojen je i Predlog zakona o potvrđivanju finansijskog ugovora između Srbije i Evropske investicione banke "Rehabilitacija i bezbednost puteva.

Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Republike Srbije i Mađarske o socijalnoj sigurnosti, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vulin vodi pregovore o Poglavlju 35

Izvor: B92, 20.Jan.2014

Beograd -- Ministar bez portfelja Aleksandar Vulin biće šef delegacije za pregovore sa EU o Poglavlju 35, koje je posvećeno Kosovu...Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Platformu za učešće delegacije Srbije - Pregovaračke grupe za Poglavlje 35 na eksplanatornom i bilateralnom skriningu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.