Vulin podneo ostavku

Izvor: B92, 05.Dec.2022, 13:44

Vulin podneo ostavku

Poslanik Pokreta socijalista Đorđe Komlenski izjavio je da je Aleksandar Vulin podneo ostavku na mesto predsednika te stranke 30. novembra i zamrzao članstvo.

"Vulin je 30. novembra po saznanju da je predlog Nacionalnog saveta za bezbednost da bude imenovan na mesto direktora BIA podneo ostavku na mestu predsednika PS, kao i na sve funkcije u PS i zamrzao članstvo u Pokretu socijalista", rekao je Komlenski za Tanjug.

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin imenovan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pre nekoliko dana za direktora Bezbednosno-informativne agencije.

Odluka o imenovanju Vulina, koji je do nedavno bio ministar unutrašnjih poslova, doneta je na sednici Vlade.

Pre Vulina na toj funkciji bio je Bratislav Gašić, sadašnji ministar policije.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vulin podnio ostavku

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2022

Poslanik Pokreta socijalista Đorđe Komlenski izjavio je da je Aleksandar Vulin podnio ostavku na mjesto predsjednika te stranke 30. novembra i zamrzao članstvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.