Izvor: RTS, 03.Jun.2021, 12:32

Vulin: Vučić će ispuniti obećanje - niko neće biti zaštićen

Borba protiv korupcije jedan je od glavnih prioriteta predsednika Aleksandra Vučića i državnog vrha, istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. Naglasio je, da je Vučić prvi predsednik koji je rekao da u borbi protiv svih oblika kriminala niko neće biti zaštićen i to obećanje ispunio.
"Predsednik Aleksandar Vučić izdao je jasno naređenje obračuna sa organizovanim kriminalom i korupcijom i mi ćemo to naređenje, kao što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << već pokazali, ispuniti i sprovesti u delo", rekao je Aleksandar Vulin nakon kolegijuma Uprave kriminalističke policije.

Prema njegovim rečima, narod i zemlja u kojoj cvetaju korupcija i kriminal osuđeni su na siromaštvo i lošu budućnost.
"Srbija je zemlja koja iz godine u godinu ekonomski jača i mi ćemo odlučnom i snažnom borbom protiv kriminala i korupcije dati pun doprinos daljem razvoju naše zemlje i boljem životu svih naših građana", poručio je ministar Vulin.
Kolegijumu su između ostalih prisustvovali načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić, zamenik načelnika UKP i v.d. načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić, načelnik Službe za suzbijanje kriminala Žarko Mladenović i načelnik Odeljenja za borbu protiv korupcije Branislav Eremić.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bajden: Borba protiv korupcije ključni bezbednosni interes SAD

Izvor: VOA, 03.Jun.2021

Administracija predsednika Džoa Bajdena formalno je označila borbu protiv korupcije kao jedan od centralnih nacionalnih bezbednosnih interesa. Bajden je u četvrtak izdao prvi memorandum o nacionalnoj bezbednosti, u kojem je izneo svoj plan za borbu protiv korupcije. “Korupcija preti nacionalnoj...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.