Vulin: Vojska se uključuje u borbu za više beba

Izvor: Mondo, 21.Mar.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Vojska se uključuje u borbu za više beba

Bela kuga je jedan od najvećih problema u Srbiji i Vojska će se uključiti u aktivnu borbu za povećanje nataliteta, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Foto: Mondo/Goran Sivački

"U skladu sa naređenjima (predsednika Vučića) i Vojska Srbije se uključuje u aktivnu borbu za povećanje nataliteta. I Vojska Srbije, kroz svoje mogućnosti će učiniti sve da se više rađamo, da stimulišemo rađanje, da pomognemo svakoj porodici koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << hoće da ima decu", rekao je Vulin.

Vojska Srbije je već odredila solidarnu pomoć u visini jedne prosečne zarade za svako novorođeno dete pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i uvela da Fond vojnih osiguranika plaća četiri pokušaja veštačke oplodnje, prenosi N1.
Pogledaj vesti o: Bela kuga

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.