Vulin: Tepić i u kokošinjcu vidi marihuanu...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2020, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Tepić i u kokošinjcu vidi marihuanu...

Kad mržnja postane smisao života, onda se u kokošinjcu vidi marihuana, kaže ministar odbrane Aleksandar Vulin u odgovor na tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da se na dobru Vojne ustanove Morović kod Šida nalaze plantaže marihuane.

On je istakao da Vojna ustanova Morović, u objektima u kojima Tepić, kako kaže, vidi plantaže marihuane, već decenijama gaji koke nosilje.

"Pozivam Mariniku da obiđe naše kokoške", dodao je Vulin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << komentarišući tvit Marinike Tepić.

Prethodno, Tepić je na tviteru navela da, pored Jovanjice i Gakova, "plantaže i plastenike marihuane čuvaju funkcioneri vlasti i na Jutkinom terenu (zato je zaštićen kao beli medved?), pa u Gašićevom kraju, a i na dobru vojne ustanove Morović kod Šida" i postavila satelitske snimke lovišta Morović, kojima želi da potkrepi svoju tvrdnju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.