Vulin: Suština izbora očuvanje političke stabilnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2020, 20:04

Vulin: Suština izbora očuvanje političke stabilnosti

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i gradonačelnik Čačka i funkcioner SNS-a Milun Todorović obratili su se danas građanima Čačka u okviru izborne kampanje i poručili im da je suština predstojećih izbora očuvanje političke stabilnosti.

Vulin i Todorović su takođe istakli i da će država uvek zaštiti svoje građane, a predsednik PS je kazao i da je ta stranka čvrsto podržala politiku predsednika Aleksandra Vučića kada se borio sa posledicama migrantske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << krize, kao i da Vučićevu politiku čvrsto podržava i danas.

"Pokret socijalista čvrsto podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića kada je u pitanju vojna neutralnost, kada je u pitanju borba za socijalno pravičnu državu, ali isto tako i kada je u pitanju borba za položaj Srba, bez obzira gde oni žive", istakao je Vulin.

Ukazao je i na, kako kaže, brojne laži koje su konstruisane od strane dela opozicije predvođene Đilasom i Obradovićem i ocenio da su te laži imale za cilj da otežaju položaj i napredak Srbije.

"Slušali smo mi od raznih "Dverjana" kako se na jugu Srbije pravi grad za četristo hiljada migranata, kako će u Čačku biti naseljeno ko zna koliko hiljada migranata, kako ćemo se pretvoriti u parking za migrante, kako smo se dogovorili sa Evropom da se migranti vraćaju iz Evrope i naseljavaju u Srbiju", naveo je Vulin.

Istakao je da niko nikada u Čačku nije mogao da vidi migrante, ali da su predstavnici opozicije lagali da će Čačak naseliti migranti, baš kao što su lagali da je namenska industrija propala.

"Baš ovde u Čačku gde je teško da je iko ikada i video migrante, gledali smo lažove koji nemaju nikakvu drugu politiku nego laž i pokušaje da naškode Srbiji i da joj otežaju", kazao je Vulin.

Dodao je da kao što su lagali o migrantskoj krizi, lagali su i o tome da se auto- put nikada neće završiti, da će biti otpuštanja, smanjenje plata zbog posledica virusa korona.

"Lagali su kao što lažu svi oni koji nemaju nikakvu politiku i sa kojima ne možete da razgovarate, već samo da trošite svoje vreme raskrinkavajući njihove laži", naveo je Vulin.

Funkcioner SNS-a i gradonačelnik Čačka Milun Todorović pozvao je građane Čačka da podrže listu Aleksandar Vučić- Za našu decu i dodao da je saradnja SNS -a i PS-a čvrsta i uspešna.

Ocenio je da je Pokret socijalista velika snaga i podrška Srpskoj naprednoj stranci i na lokalu i na republičkom nivou.

"Naš zajednički rad i trud je viđen i prepoznat u Čačku. Očekujem još bolju i uspešniju saradnju, očekujem još više aktivnosti i rada za građane, kao što očekujem da mladi ljudi koji su na našim listama pokažu svoje znanje i vrednost", naveo je Todorović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.