Vulin:PS će podržati Vučića u rešenju pitanja KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2018, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin:PS će podržati Vučića u rešenju pitanja KiM

Pokret socijalista će snažno podržati predsednika Aleksandra Vučića u odsudnoj borbi za rešenje pitanja Kosova i Metohije kao i u borbi da se zaustavi "velika Albanija", poručio je danas predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin na obeležavanju 10. godišnjice od osnivanja stranke.

"Pokret socijalista je nastao pre deset godina kao potreba da se suprotstavimo pljačkaškoj privatizaciji, nenarodnoj vlasti Demokratske stranke, da se suprotstavimo vremenu kada su ambasadori >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odlučivali o svemu u ovoj zemlji, kada su komandovali vojskom, policijom Bezbednosno-informativnom agencijom, kada su stranci odlučivali ko će živeti a ko neće, šta će se privatizovati, kada su pljačkali Srbiju, vremenu kada je izgledalo da se Srbija nikada neće promeniti", rekao je Vulin.

Poručio je i da je nakon 10 godina Srbija bolje mesto za život.

"Nakon deset godina možemo da kažemo da je naša borba imala smisla", rekao je predsednik Pokreta socijalista.

Poručuje i da je ta stranka pouzdan i veran partner Srpskoj naprednoj stranci.

"Mi nismo najveći, najbrojniji partner SNS ali najuporniji, najverniji i najtvrdoglaviji partner sigurno jesmo.

"Pokret socijalista će snažno podržati predsednika Vučića u ovoj odsudnoj borbi, poslednjoj borbi naše generacije za rešenje pitanja Kosova i Metohije. Mi ćemo odsudno, do poslednjeg atoma snage podržati Aleksandra Vučića u borbi da se zaustavi 'velika Albanija' i da se najzad širenje 'velike Albanije' zaustavi. Kada već nije zaustavljeno u prošlom veku da bude zaustavljeno u ovom", rekao je predsednik PS.

Pokret socijalista kao partija levice, poručio je, nastaviće da se bori za radnička prava i za prava svih ljudi koji žive od svog rada.

"Uz SNS i Aleksandra Vučića nastavićemo da se borimo da Srbija bude bolje mesto za život, sigurna, solidarna i vojno neutralna", kazao je Vulin, saopšteno je iz njegove stranke.

Obeležavanju godišnjice osnivanja Pokreta socijalista prisustvovali brojni gosti i članovi diplomatskog kora, a u ime SNS Vulinu je jubilej funkcioner te stranke Nebojša Stefanović.

Skup je pozdravio i ambasador Kine u Beogradu, Li Mančang.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pokret socijalista obeležio 10 godina postojanja

Izvor: Večernje novosti, 14.Jul.2018

Pokret socijalista obeležio je večeras u Beogradu 10 godina od osnivanja i političkog delovanja, a na proslavi je ocenjeno da je za tu deceniju Srbija mnogo napredovala Pokret socijalista obeležio je večeras u Beogradu 10 godina od osnivanja i političkog delovanja, a na proslavi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.