Vulin: Jura pokazala ljudskost

Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Jura pokazala ljudskost

Kompanija Jura, u slučaju radnice Violete Petrović, ponašala se u skladu sa zakonom, ali je pokazala da može da vodi računa i o ljudskosti, izjavio je ministar rada, zapošljavanja i socijalnih pitanja Aleksandar Vulin i zahvalio toj kompaniji što je vratila radnicu na posao.

Vulin je na konferenciji za novinare rekao da slučaj obolele radnice Violete Petrović ne treba politizovati i da njegovo ministarstvo svakodnevno pomaže takvim radnicima i to bez prisustva medija. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Podsetimo, samohranoj majci Violeti Petrovıć, nije produžen ugovor u fabrici Jura dok je bila na bolovanju zbog karcinoma.

Poslodavac je danas, posle pritiska javnosti, ipak odlučio da Violeti ponudi novi ugovor.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vulin: Dobro da je Violeta vraćena na posao, bez politizovanja

Izvor: RTS, 02.Dec.2016

Radnica Violeta Petrović, čija je sudbina uznemirila građane prethodnih dana, vraćena je na posao, a ministar Aleksandar Vulin kaže da mu je zbog toga drago i nada se da se taj slučaj neće politizovati. Budžet Ministarstva rada za 2017. iznosiće 136,3 milijarde dinara. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.