Vulin: Izjava Orića da Vučić želi da ga ubije je laž

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Izjava Orića da Vučić želi da ga ubije je laž

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin zjavio je danas da je izjava Nasera Orića da predsednik Aleksandar Vučić želi njegovu glavu laž, te da nikoga u Srbiji on ne zanima.

- Nama je stalo do odnosa sa Bošnjacima i do mira u BiH i zato kažem da Naser Orić nikoga u Srbiji ne zanima, samo nas zanima da on bude pravosnažno osuđen - rekao je Vulin novinarima u Beogradu na predstavljanju rezultata rada ministarstva odbrane.

On je podvukao da je Orić neosuđeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ratni zločinac, kriminalac, a sada, kaže, i lažov.

- To je laž sa ciljem da se sukobi u BiH i sa Srbijom stvore i uvećaju. On je lice iz krimogene strukture i nije predmet naše službe bezbednosti, jer treba da odgovara pred pravosudnim organima i žao mi je što to nije urađeno - naveo je ministar.

Kako kaže, Orić je ranije govorio kako često dolazi u Srbiju kod prijatelja sa kojima ide u lov, zabavlja se, a sada govori da u Srbiji žele da ga ubiju.

- Želi da privuče pažnju i da mu se možda dodeli državno obezbeđenje, da ne plaća svoje privatno ili da se zaštiti od svojih prijatelja kriminalaca - ocenio je Vulin.

On je rekao da iz BiH pre svega treba da odgovore na pitanje ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici, a ne da se bave izjavama ljudi poput Orića.

- On je ratni zločinac, nije ratni komandant, već zločinac i kriminalac i lažov - rekao je Vulin.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vulin: Izjava Orića da Vučić želi da ga ubije je laž

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2018

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je izjava Nasera Orića da predsednik Aleksandar Vučić želi njegovu glavu laž, te da u Srbiji on nikoga ne zanima..."Nama je stalo do odnosa sa Bošnjacima i do mira u BiH i zato kažem da Naser Orić nikoga u Srbiji ne zanima, samo nas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.