Vulićević: Novom energijom do pobjede nad Spartakom iz Ljiga

Izvor: SandzakPress.net, 08.Feb.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulićević: Novom energijom do pobjede nad Spartakom iz Ljiga

Trener odbojkaša Novog Pazara Dejan Vulićević rekao je da veruje da će njegovi igrači pronaći novu energiju i da je to jedini način da ostvare dobar rezultat protiv gostujućeg Spartaka iz Ljiga, u utakmici drugog kola superligaškog plej-auta. “Delujemo utučeno, ali verujem da će se stanje popraviti do subote. Rival ima ponajbolji timski duh i prepoznatljivu, obaveznu igru u odbrani, uz zaštitu bloka i flot servis, pa tako zadaju dosta problema mnogo boljim ekipama. Trener Vladimir Šarenac >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << dugo vodi tim bez ekstra pojedinca, sa iskusnim Milanom Perićem i Gavrom Medurićem”, naveo je Vulićević. U mini ligi za plasman od sedmog do desetog mesta, sve četiri ekipe imaju po šest pobeda i 13 poraza, ali je Novi Pazar osmi sa 21, a Spartak iz Ljiga poslednji sa 17 bodova. “Svi su u nezavidnom položaju, a pogotovo mi zbog loše igre kući. Neshvatljivo, ne znam da li je u pitanju pritisak kod igrača ili nešto drugo. Bez koncentracije teško je dobiti i mnogo slabijeg protivnika od Valjeva 014 ili Spartaka iz Ljiga. Sve ekipe osciliraju i do poslednjeg kola vodiće se borba za opstanak”, ocenio je Vulićević. Novi Pazar i Spartak iz Ljiga igraju sutra od 18 časova u dvorani Pendik. (Rtvnp)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neško "vadi kestenje iz vatre"

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2019

Fudbalski trener Neško Milovanović preuzeo je danas ekipu Novog Pazara koju će predvoditi u nastavku sezone u Prvoj ligi Srbije...Bivši trener kragujevačkog Radničkog i Radnika iz Surdulice Neško Milovanović (44) preuzeo je u petak prvoligaša iz Novog Pazara..."Svi znamo da je bilo mnogo problema,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.