Vukosavljević o saradnji sa direktorkom UNICEF-a u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukosavljević o saradnji sa direktorkom UNICEF-a u Srbiji

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević danas je sa direktorkom UNICEF-a u Srbiji Ređinom De Dominicis razgovarao o modalitetima buduće saradnje između dve institucije, saopštili su iz Ministarstva.

Sagovornici su se složili da bi obeležavanje 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta, koja posebnu pažnju posvećuje socijalnoj inkluziji, zaštiti prava i kulturnim izrazima dece, kao i tradiciji i kulturnim vrednostima svakog naroda za zaštitu i skladan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razvoj deteta, bio prvi korak u saradnji koja bi podrazumevala i aktivno uključivanje umetnika u realizaciju ovog jubileja.

Takođe je razmatrana mogućnost da ambasadori UNICEF-a ubuduće budu i ličnosti iz sfere kulture.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vukosavljević razgovarao sa direktorkom UNICEF-a u Srbiji o saradnji dve institucije

Izvor: Danas, 21.Jan.2019

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević razgovarao je danas sa direktorkom UNICEF-a u Srbiji Redjinom De Dominićis o načinima buduće saradnje dve institucije. Članak Vukosavljević razgovarao sa direktorkom UNICEF-a u Srbiji o saradnji dve institucije se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.