Vuk Drašković ponovo predsedik SPO-a

Izvor: Šumadija Press, 13.Dec.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Drašković ponovo predsedik SPO-a

Dosadašnji predsednik Srpskog pokreta obnove, Vuk Drašković, ponovo je izabran za lidera stranke.

Ovo je bio rezultat jednoglasne odluke delegata Sedmog sabora Srpskog pokreta obnove, održanog juče u Kragujevcu.

Drašković je izabran na zahtev celokupnog članstva, pošto su ga za predsednika, kao jedinog kandidata, predložili svi gradski i opštinski odbori.

Na Saboru SPO-a, održanom pod sloganom „Putokaz“, za potpredsednike stranke izabrani su >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << Žika Gojković iz Sombora, Aleksandar Jugović iz Čačka, dr Ljiljana Kosorić iz Kosjerića, Mirko Čikiriz iz Kragujevca, Zoran Milenković iz Varvarina i Aleksandar Čotrić iz Beograda.

Delegati Sedmog sabora SPO usvojili su pet programskih deklaracija – „Srbija i NATO“, „Službe bezbednosti – Levijatan Srbije“, „Istina o Kosovu, „Sprečiti nestajanje Srbije“ i „Evropska decentralizacija vlasti“.

Ovi dokumenti predstavljaju dopunu stranačkog programa i biće osnova za buduće delovanje Stranke, koja je ove godine navršila 25 godina postojanja.

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.