Vujanović ponosan na svoje crnogorstvo

Izvor: Glas javnosti, 01.Feb.2013, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović ponosan na svoje crnogorstvo

PODGORICA - Predsednik Crne Gore Filip Vujanović rekao je da je ponosan na svoje crnogorstvo, a to, kako je objasnio, ne znači biti protiv bilo koga.

"Ja se ponosim svojim crnogorstvom. Ali iznad svega činjenicom da sam građanin Crne Gore koji nije ni antibošnjak, ni antimusliman, ni antialbanac, ni antihrvat, ni, posebno, antisrbin", kazao je Vujanović.

Prema rečima Vujanovića, crnogorstvo ne znači biti protiv drugoga. "Znači upravo suprotno -  biti za drugoga", >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << rekao je Vujanović koji je kazao da ga predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić politički napada, "jer je uveren da je on jedina mjera crnogorstva".

Vujanović, čiji kandidaturu za predsednika Crne Gore osporava Socijaldemokratska partija, rekao je da će pobediti na predsedničkim izborima 7. aprila.

Beta/Vijesti

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujanović: Ponosan sam na svoje crnogorstvo

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2013

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović rekao je da je ponosan na svoje crnogorstvo , a to,kako je objasnio, ne znači biti protiv bilo koga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.