Vujanović: Krivokapić predvodi hajku

Izvor: RTS, 20.Nov.2011, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović: Krivokapić predvodi hajku

Predsednik SDP-a Ranko Krivokapić je inspirator političkih napada na mene, kaže crnogorski predsednik Filip Vujanović.

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović označio je predsednika Socijaldemokratske partije (SDP) Ranka Krivokapića kao inspiratora političkih napada na njega.

Funkcioneri SDP-a su u nekoliko navrata osuđivali Vujanovića i ukazivali da je jedini predsednik neke države u svetu koji nema potpuni osećaj zadovoljstva kada se intonira himna države >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na čijem je čelu.

Vujanović je rekao da se on i predsednik parlamenta razlikuju u odnosu na sasvim konkretna pitanja.

"Mi predstavljamo dve politike u oblasti ekonomije koje su različite i koje ja nikada nisam krio u svom različitom viđenju. Kao što vidite u odnosu na ovu himnu stalno mi se to pitanje postavlja. Mi različito vidimo te dve strofe. Za mene su one strofe tvorca, tekstopisca, koji je kvisling, fašista i nacista, a za njega su to strofe koje treba da ostanu", rekao je crnogorski predsednik.

Crnogorski predsednik Filip Vujanović već neko vreme tvrdi da "ekstremni crnogorski nacionalisti" vode hajku protiv njega.

U jednom od nedavnih intervjua napadače je locirao u delu svoje partije, vladajućoj Demokratskoj partiji socijalista i manjem koalicionom partner, Socijaldemokratskoj partiji.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.