Vujadin Savić: Mirka mi je rodila budućeg Vučića!

Izvor: Kurir, 15.Maj.2014, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić: Mirka mi je rodila budućeg Vučića!

Fudbaler na Instagramu postavio fotografiju ćerkice Adrijane s rukama u pozi karakterističnoj za premijera Srbije

Njemu je baš zabavno.

Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića ima samo pet meseci, a njeni roditelji već znaju da će biti premijerka! Naravno, reč je o šali jer je malena Adrijana prekrstila ručice i stavila ih u pozu koja je karakteristična za predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. To je fudbaler odmah podelio sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Vujadin je pored fotografije na kojoj beba spava sa prekrštenim prstićima napisao:

- Vučić da budem - i uz to dodao uz neobilazan smajli.

- Mali moj anđeo.

Izgleda da je poznatom fudbaleru bilo zanimljivo to što je njegova naslednica napravila pozu po kojoj je premijer Srbije nadaleko poznat. Mnogima je simpatičan položaj u kojem Aleksandar Vučić drži ruke dok gostuje u emisijama i priča o ozbiljnim temama, pa je i Saviću bio inspiracija kada je postavljao fotografiju svoje naslednice.

Da podsetimo, Mirka i Vujadin su zajedno od 2009. godine i za to vreme su postali roditelji dvogodišnjeg Andreja i petomesečne Adrijane. Oba deteta su rođena u inostranstvu, a sudeći po komentarima mladog tate, izgleda da mu je želja da deca završe na najvećim funkcijama. Naravno, u našoj zemlji.

(Z. M.)

Karakteristična poza... Aleksandar Vučić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.