Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučiću lopove - pokrao si izbore"

Veliki broj ljudi okupio se u subotu na protestu opozicije ispred zgrade Skupštine Srbije u Ulici kralja Milana, gde se nalazi sedište Republičke izborne komisije. Ulica je potpuno blokirana.

Protest opozicije @RTVojvodine pic.twitter.com/j5bjSixBCN— Kristina Šarić (@brboljica) April 30, 2016

Opozicione partije DSS-Dveri, Demokratska stranka, Pokret "Dosta je bilo" pozvale su na protest nakon što je RIk juče saopštio da se koalicija DS S-Dveri nalazi ispod cenzusa..
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
List "Blic" navodi da su među prisutnima i predstavnici desničarske organizacije "Obraz".

U tom delu Ulica Kralja Milana trenutno je zatvorena za saobraćaj.

Na protestu su i lideri opozicionih stranaka - predsednica DSS Sanda Rašković Ivić, lider DS Bojan Pajtić, prvi čovek "Dveri" Boško Obradović, lider SDS Boris Tadić, predsednik LDP Čedomir Jovanović, lider "Dosta je bilo" Saša Radulović, predsednik "Levice Srbije" Borislav Stefanović. Svi lideri opoziconih stranaka okupili su se na bini, a iz mase odjekuje: "Vučiću pederu". Primetne su i zastave Demokratske stranke, stranačka obeležja pokreta "Dveri"...

Muzika koja se pušta na potestu u skladu je sa suprotnim opredeljenjima opozicionih stranaka, koje je sumnja u izbornu krađu ujedinila u zajednički blok, pa se tako može čuti "Vidovdan", ali i pesme grupe "S.A.R.S", rep izvođači...

Evo malo i @DostaJeBilo . #rik #protest #protest2016 pic.twitter.com/jBjKOv8L5V

Povodom najavljenog protesta oglasio se i ministar policije Nebojša Stefanović koji je rekao da očekuje da će najavljeni skup opozicije ispred sedišta Republičke izborne komisiji proteći mirno, ali i da će policiji pratiti situaciju.

- Neće biti dozvoljeno jedino nasilje i narušavanje javnog reda i mira- istakao je Stefanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.