Vučićević: Nećemo biti lak zalogaj

Izvor: SandzakPress.net, 17.Jan.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićević: Nećemo biti lak zalogaj

Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas pripreme za nastavak takmičenja u Super ligi Srbije, a novi trener Nebojša Vučićević rekao je da očekuje da će njegov tim izboriti opstanak u elitnom rangu. “Prethodno iskustvo i prijatelji bili su motiv da se vratim, a najviše navijači koji su nas prije skoro četiri godine nosili do opstanka. I tada je bilo delikatno. Uzdamo se u tradiciju i rad. Mnogi su nas već otpisali, ali ja i ljudi u klubu smo drugačijeg mišljenja. Nećemo biti lak zalogaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << kao u finišu jeseni”, rekao je Vučićević. On je otkrio da će ekipa narednih dana trenirati u Novom Pazaru, a da će pripreme potom biti nastavljene u Baru. “Biće odlazaka i dolazaka. Posljednji smo, pa dosta toga moramo promeniti. Išlo bi nam u prilog i da se odloži nastavak prvenstva. Rivali su u prednosti, imaju formirane ekipe i treba da dodaju po jednog, dvojicu ili trojicu. Nama trebaju sedmorica ili osmorica, ali ne kukam i ne tražim alibi. Imaćemo dosta vremena da se spremimo i uigramo”, ocijenio je Vučićević. Pazarci su poslednji na tabeli sa 12 bodova, a u seriji su od sedam uzastopnih poraza. (Radiostoplus)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Uške budi Pazarce i dovodi sponzora iz Maribora: ''Setite se boda protiv Partizana...''

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2017

Novi trener Novog Pazara Nebojša ''Uške'' Vučićević obavio je danas prozivku na startu priprema za drugi deo sezone. Kao glavne ciljeve Vučićević je istakao bolje igre nego jesenas i povratak ''brazilske atmosfere'' na tribinama. Stiže i novi sponzor?..Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.