Vučić zabeležio na Instagramu posetu Makrona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zabeležio na Instagramu posetu Makrona (FOTO)

Posle 18 godina poseta predsednika Francuske Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagramu da su on i francuski predsednik Emanuel Makron, koji boravi u dvodnevnoj poseti Beogradu, položili vence na Spomenik braniocima Beograda u Prvom svetskom ratu.

- Uz intoniranje pesme ''Tamo daleko'' francuski i srpski predsednik položili su vence na Spomenik braniocima Beograda u Prvom svetskom ratu - napisano je na profilu "BudućnostSrbijeAV" pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografije dva predsednika.

Uz intoniranje pesme "Tamo daleko" francuski i srpski predsednik položili su vence na Spomenik braniocima Beograda u Prvom svetskom ratu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jul 15, 2019 at 10:37am PDT

Inače srpski predsednik je današnju posetu Makrona propratio sa još nekoliko objava sa sastanka i iz Palate Srbija.

"Velika mi je čast što je danas Srbiji u goste došao predsednik Republike Francuske Emanuel Makron i želim da se zahvalim na velikoj časti i poštovanju koje je ukazao Republici Srbiji i njenim građanima. Mi to i te kako umemo da cenimo i verujem da ćemo i svojim delima u budućnosti umeti da izrazimo zahvalnost i francuskom predsedniku, i francuskom narodu i francuskoj državi, za saradnju i pruženu ruku prema Republici Srbiji." - obraćanje predsednika Vučića. #Serbia #France

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jul 15, 2019 at 10:23am PDT

- Velika mi je čast što je danas Srbiji u goste došao predsednik Republike Francuske Emanuel Makron i želim da se zahvalim na velikoj časti i poštovanju koje je ukazao Republici Srbiji i njenim građanima. Mi to i te kako umemo da cenimo i verujem da ćemo i svojim delima u budućnosti umeti da izrazimo zahvalnost i francuskom predsedniku, i francuskom narodu i francuskoj državi, za saradnju i pruženu ruku prema Republici Srbiji - napisao je Vučić.

"Francuska vas voli kao što ste vi voleli nju!" - predsednik @emmanuelmacron u obraćamju na Kalemegdanu. #Serbia #France

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jul 15, 2019 at 11:09am PDT

Na jednoj od objavljenih fotografija Makron i Vučić su pored globusa koji je Srbiji poklonio bivši francuski predsednik Fransoa Miteran.

Predsednik Vučić pokazao je predsedniku @emmanuelmacron globus, poklon bivšeg predsednika Fransoa Miterana. Model globusa iz 1985. godine predsednik Miteran darovao je šefovima država sa kojima je Francuska negovala dobre diplomatske odnose. #Serbia #France

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jul 15, 2019 at 8:14am PDT

- Model globusa iz 1985. godine predsednik Miteran darovao je šefovima država sa kojima je Francuska negovala dobre diplomatske odnose - napisano je uz fotografiju.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.